V podjetju Baileigh Industrial® oblikujemo in izdelujemo industrijske stroje za obdelavo kovin in lesa, ki zagotavljajo zanesljive in natančne rezultate skozi desetletja uporabe. Od leta 1999 smo ponosni, da smo si pridobili ugled na področju inovacij in zadovoljstva strank.

Po čem se Baileigh Industrial razlikuje od drugih blagovnih znamk?

NAJSODOBNEJŠE ZASNOVE
Brez pretiravanja lahko rečemo, da smo vodilni v industriji. Na primer, leta 2002 je naša naprava RDB-150 postala prva hidravlična zgibalnica cevi, ki je v enem posnetku izvedla 180-stopinjski ovinek. Vsak stroj Baileigh Industrial je zasnovan po strogih standardih vzdržljivosti, priročnosti in natančnosti. Toda ne počivamo na svojih preteklih dosežkih, z nenehnim izboljševanjem vedno iščemo načine, kako jih izboljšati.

NADGRADNJE SO STANDARDNA OPREMA
Številne funkcije, ki jih druga podjetja štejejo za “dodatke”, so ob nakupu stroja pri nas samodejno del paketa. Naše žage, vrtalniki in stružnice na primer pogosto vključujejo zmogljive hladilne sisteme, ki podaljšajo življenjsko dobo orodja. Številne izdelke opremimo tudi s kompleti matric, ki omogočajo izvedbo najrazličnejših projektov.

KAKOVOSTNI DELI IN MATERIALI
Za izdelavo opreme, na katero se lahko zanesete, uporabljamo le najboljše sestavne dele, kot so krmilniki Siemens® in pretvorniki Delta®. Na strukturni ravni naši stroji za velike obremenitve črpajo moč in vzdržljivost iz ogrodij, izdelanih iz trdnih jeklenih ulitkov.

Not Found Products Not Found Products Trenutno nimamo izdelkov na zalogi.
Zapri Moj voziček
Zapri
Zapri
kategorije