Podjetje Laguna tools je imelo sedež v Laguna Beachu v Kaliforniji. Zdaj, skoraj tri desetletja pozneje, je podjetje Laguna Tools vodilno na ameriškem trgu lesnoobdelovalnih strojev. Z uvajanjem novih in inovativnih oblikovalskih rešitev ter izjemno visokimi proizvodnimi standardi si je Laguna pridobila zaslužen ugled tako na domačem trgu kot po svetu.

Stabilni, robustni in zmogljivi stroji, izdelano s strani strokovnjakov, zasnovano za strokovnjake

DEJAVNOST SKUPNOSTI
Oblikovanje opreme Laguna temelji na potrebah in priporočilih profesionalnih obdelovalcev lesa, kar ustvarja edinstvene oblikovne rešitve, ki jih na današnjem trgu primanjkuje lesni industriji. Rezultat je vedno profesionalen stroj za vsestransko delo v vaši delavnici.

SMART FUNKCIJE
Stroji so opremljeni s pametnimi rešitvami, ki pokrivajo potrebe sodobne mizarske delavnice. Enostavno upravljanje robustnih strojev in njihova natančna nastavitev sta osnova vsakega stroja Laguna. Zaradi pozornosti do podrobnosti in edinstvenih lastnosti je Laguna prejela priporočilo prestižnih revij, Tool Guide in Woodworkers Journal.

PROFESIONALNA ZASNOVA
Dejansko oblikovanje strojev Laguna se je začelo s pomočjo profesionalnih mizarjev v ameriški zvezni državi Kalifornija. Izkušene stranke predlagajo edinstvene funkcije, ki jih pogrešajo pri drugih strojih na trgu. Rezultat je vedno profesionalen stroj za vsestransko delo v vaši delavnici.

STABILNOST IN ROBUSTNOST
Tudi z varnostnega vidika je stabilnost stroja temelj natančnega dela. Vedno ste lahko prepričani z gladkim tekom brez tresljajev in popolno gotovostjo pri delu. Robustna litinska ali jeklena konstrukcija za kakovostne reze in njeno odvajanje prahu.

1 rezultat

  • Razvrstitev
    ...
Zapri Moj voziček
Zapri
Zapri
kategorije